Upplevelse presenter är en perfekt julklapp

Hej underbara läsare <3
Upplevelse presenter är en perfekt julklapp så nu ska vi prata mer om det…

Det finns en sak som jag älskar att ge bort och som sällan blir fel. Det är givetvis upplevelsepresenter. Upplevelser är något jag kommer ge bort till alla mina nära i år. Min familj har ju alla praktiska ting de önskat så därför är det så svårt att hitta på en passande fysisk klapp. Sedan tycker ju jag att det är så roligt att ge bort en upplevelse 🙂 Man kan ju till och med köpa en upplevelse som man kan göra tillsammans med personen som ska få den. Win win hehe.

I våras köpte jag en upplevelsepresent från Happy-day och själva upplevelsen var en helikoptertur ovanför Stockholm. Ute på flygfälten innan turen började blev vi så bra mottagna av fin personal som pratade säkerhet och tips. Jag fick sitta längst fram i helikoptern bredvid piloten och det var wow. Maria fick snällt sitta bak hehe. Så fort helikoptern startade fick jag fjärilar i magen. Sån känsla! Wow. Kan liksom inte beskriva upplevelsen. Det var magisk. Stockholm såg ut som en konst-modell, likt en 3D målning.
Om ni är sugna på att åka helikopter i Stockholm så kan ni boka till er själva eller ge bort upplevelsen till en vän.
Ni kan läsa mer om detta på Happy-day.se ?

Upplevelser är allt. Det finns inget som slår det. En upplevelse tillsammans ger så otroligt mycket mer än en fysiks gåva. Håller ni inte med mig? Happy-day har alla möjliga sorters upplevelser, inte bara i luften hehe. Du kan välja på bland annat

massagespa upplevelse för tvåFiskpedikyr, eller varför inte en luftballongstur? Jag vet i alla fall exakt vad mina nära ska få, men det kan jag ju givetvis inte tala om här ? Pappa fick en privat takvandring här i Stockholm och det var sååå uppskattat- via happy-day kan du boka upplevelser på alla möjliga platser i Sverige, allt ifrån Skåne till Norrland. Det är bara att skriva in din stad på sidan och sedan får du upp alla upplevelser där just du bor ?

Kort och gott upplevelse presenter är en perfekt julklapp! Det blir inte fel.

Detta är ett samarbete tillsammans med Happy-day.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.