Utslängda från ett café

Hej älsklingar!
Här hemma är det fullt kaos. Resväskor, kläder och packet ÖVERALLT. I morgon åker hela familjen till Värmland och det ska bli så himla mysigt. Vi kommer faktiskt att stanna där tills på onsdag kväll. Vi stannar hos mamma i Arvika fredag till måndag, sedan åker vi till Karlstad för att vara där i ett par nätter. Vi ska bo på hotell och bara mysa tillsammans. Ser så mycket fram emot det.

Nu vill jag berätta om gårdagen på södermalm tillsammans med min syster och hennes familj. Vi började med en tidig lunch på en vegetarisk restaurang i närheten av Hornstull. Leonard hade somnat i vagnen tidigare så jag fick en lugn lunchstund tillsammans med min syster, hennes fru och bebis. Jag uppskattade det något enormt faktiskt. Att för en gångs skull kunna prata till punkt var så skönt. Maten var också så god. När Pelle vaknade fick han också äta. Han gillar verkligen all mat vilket är så roligt. Efter lunchen promenerade vi längst med hela Hornsgatan och vidare till Mariatorget. Här blev det lite secondhand shopping. Hittade lite saker till Leonard bland annat. Efter promenaden och lite butiksstros blev vi så sugna på kaffe och bulle. Jag har lönge velat besöka Chic konditori så nu gjorde vi slag i saken. Vi blev tyvärr inte så långvariga då vi i princip blev utkastade. Jag har ALDRIG varit med om SÅ otrolig personal på ett fik. Leonard kunde inte ens få äta upp sin mat innan vi var tvugna att ge oss av. Jag blev så oerhört besviken. Jag kommer aldig mer sätta min fot på detta ställe. Delade en Instagram story om min upplecelse där och det visade sig att MÅNGA fler haft samma erfarenhet av stället… Trist!

Fem minuter mellan bilderna heheNemen så gott. Ni anar inte Nyvaken och hungrig  älskar höjderna på söder <3syskon och kusiner  på caféetVi packade ihop oss och tog med fikat ut <3  Leonard fick istället en klämmis i farten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *