Bloggflöde

Vad kan du bidra med i Corona tider?

Vad är det egentligen som händer? Det är så många bekanta och vänners vänner som helst plötsligt blivit uppsagda från deras fasta anställning… Många har blivit av med deras tim-tjänster och andra har inte ens fått börja på arbeten de blivit lovade. Nu får vi hjälpas åt hörni. Jobb finns, det vet jag och man kanske måste ta sig en lite omväg karriärsmässigt när det är så här. Allt blir inte hela tiden som man tänkt sig och då måste man ju göra det bästa av situationen. Jag vet att både vården och många matbutiker söker extra personal, det kan vara värt att spana in. Detta kommer att lösa sig, vi måste bara tänka positivt och använda sunt förnuft.

Många krogar får stänga i Stockholm, likaså frisörer och många mindre privata butiker. Det är sorgligt och jag känner sån ångest för dem som helst plötsligt blir av med sin trygghet från ena dagen till den andra. Vi får helt enkelt göra det man kan. Jag kommer att försöka stötta med mitt bidrag och det kommer jag att göra genom att:

 • Beställa mat hem från mina favoritrasturanger. Många erbjder faktiskt hemkörning.
 • Använda mig av WOLT – med min kod emmajennie75 får ni en summa att handla mat för. Registrera er med denna kod.
 • Jag kommer att handla i min lokala lilla butik
 • Ta in på hotell under någon dag för en mini staycation.
 • Promota mina favorit företag i sociala medier.
 • Hjälp människor runt omkring dig med att handla och så vidare.

Jag finns om någon behöver mig…. Släng iväg en kommentar så tar vi det därifrån <3 Snart är detta över.

 

3 thoughts on “Vad kan du bidra med i Corona tider?

  1. Många matbutiker är i stort behov av extra anställda just nu. Speciellt på butikernas lager / huvudlager då det inte hinns med att fylla på 🙂 Är du behov av jobb så rekommenderar jag dig att söka på Hemköp. De har precis gått ut med att dem söker personal 🙂

   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *