varje dag är en fest

Hej på er!
Har haft en heldags ledighet, grymt skönt! Igårkväll träffades vårt störtsköna jobbteam för middag på favoriten Vappi ; ) Blev bjudna på goood mat och vin, inte helt fel! Senare drog vi vidare till en annan krog i Gamla stan (vet knappt vart den ligger, eller vad den heter förövrigt) där köptes mer vin och *håll i hatten* min första ÖL någonsin…! Den gick knappt ner, öl är inget för mig, haha! Hade i alla fall en grym måndagskväll!

Idag har jag hängt lite med Lucas och sandra, dom är rätt så goa dom där filurerna! Efter gym och lunch åkte jag ut till Kista och mötte upp sandra för shopping och fika, muuums!


Här är viii, alla med våra härliga ”smeknamn” ; )


..och så måste jag ju tönta mig…. 

Tack för en übermysig dag och för det fina armbandet! 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.