VÄRMEBORSTE BÄST I TEST 2020

VÄRMEBORSTE BÄST I TEST 2020

Mitt hår kräver mycket jobb för att det ska bli någorlunda snyggt. Min tvätt och fön-rutin har tidigare bestått av ca tre timmar och därför har jag endast tvättat mitt hår en gång per vecka. Att föna håret sådär frissfritt med stora lockar tar tid och är jobbigt. Jag har sedan ett tag tillbaka lagt fönen på hyllan och testat värmeborste, tack vare LYKO. Jag älskar min nya rutin och nu ska jag berätta för er hur den går till…

Min nya rutin ser ut såhär:
Jag tvättar mitt hår på kvällen och låter det självtorka. När jag vaknar på morgonen så delar jag upp håret i tre sektioner och arbetar enkelt med denna värmeborste (klick). Den är helt fantastiskt. Den ger håret volym, glans och loose curls. Min signatur-look skapas på ca 20 min. Som jag älskar denna borste!!

Köp din värmeborste till ett oslagbart pris här (klick) 

Fördelar med värmeborste?

  • Med hjälp av en värmeborste kan man enkelt göra håret rakt, lockigt eller fullt av volym.
  • Värmeborsten gör håret glansigt, mjukt och frissfritt
  • Värmeborsten sliter mindre på håret än en fön, plattång och locktång
  • Du skapar snabbt glamourösa lockar
  • Värmeborsten är enkel att använda

-Inlägget innehåller Adlinks-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *