BRÖLLOP

Vårt bröllopsdatum är satt <3

Hej finisar.
Igår kväll fick jag en fråga av min fästmö vad det är som gör att jag är kär i JUST henne. Jag vet j såklart varför jag är kär i henne, kort och gott är det ju så att jag älskar henne av hela mitt hjärta. Men varför jag är kär i henne är för att vi har så förbannat roligt tillsammans, vi kan skratta åt ALLT tillsammans, vi vet vad vi menar av bara blickar, hon är det största tryggheten och hon ställer alltid upp för mig. Utöver detta finns det såklart sååå mycket mer som gör att jag är KÄR i henne, inte nog med att jag tycker att hon är det finaste jag vet. Men… Vi är trots allt detta så otroligt olika. Jag tror ju på att motsatser dras till varandra och detta är ett gyllene exemplar. Det samma gäller min bästis. Vi är också väldigt olika, men vi passar så bra ihop.
Jag hatar till exempel sport, Maria älskar sport. Det är liksom höjdpunkten på teven alla dagar. Hon hatar att fika, Jag älskar att fika och kan vara det bästa jag vet. Maria hatar att promenera, men älskar att cykla. Jag är såklart tvärt om.
Jag tror att man får lära sig att kompromissa och tänja sina gränser. Man lär sig så mycket av varandra när man är olika. Skulle allt vara så enkelt, smidigt och att man var likadana så skulle man tröttna på varandra. Det hade i alla fall jag gjort. Jag skulle INTE vilja vara tillsammans med någon som var exat som jag, det skulle liksom inte finnas någon spänning då.
Men med detta sagt ville jag (skrika ut) att vi ÄNTLIGEN bokat vårt bröllopsslott. Nu är det vårt!! Kan knappt fatta att det är sant. Den 18:e juli 2020 kommer vår största dag inträffa. Som jag längtar!! Fortsättning på all planering följer 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *