Vart köper du dina kläder?

reklam för shein

Hej älskade ni! Hoppas ni sovit gott 🙂 Jag tänkte svara på en fråga som jag fick bland kommentarerna häromdagen. Älskar era frågor och jag brukar ju svara på dem allra flesta <3 Men nu till dagens fundering.

”Vart köper du dina kläder? Tycker att du ofta har så annorlunda och fina klänningar”

Tack gulle du! Jag handlar väldigt mycket på Second hand, Na-Kd, Bubbleroom, Busnel, Veronica Virta och Shein. Jag har en salig blandning av stilar hemma. Men jag klär mig främst i klänningar och kjolar då jag tycker att det representerar mig bäst. Jag älskar den klassiska looken, med en variant av detaljer. Det kan vara detaljer som rosetter, spets eller en volang. Sådant älskar jag och känns väldigt mycket Emma Jennie.

Klänningen nedan kommer från Shein och jag fick såååå många Instagram dm’s om denna klänning sist jag bar den. Älskar den så mycket! Jag tror jag la 200 kr på den. KAP. Att bland budget med lyx är jag i ett nötskal. Jag bär gärna kläder från kedjorna med lyxar till det med en kappa från Max Mara och en väska från Chanel.

Om ni vill shoppa på mina favoritbutiker så har jag rabattkoder på dem: 
Bubbleroom – Ange kod EMMA10
Na-Kd – Ange kod emmajennie20
Chiquelle – Ange kod: emmajennie25
Shein – emma1Q
Mockberg: Loveemma

Denna klänning från SHEIN är magisk Vart handlar ni era kläder? Har ni någon go too butik?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *