Vi har det bra här

… Men med sorg i hjärtat måste jag säga att jag lämnar den här underbara stan i morgon kväll. Har inte varit hemma i min lägenhet i Göteborg på veckor så jag kände att det var dags att titta till den nu. Bokade en hel bunt med tågbiljetter tidigare idag så jag vet att jag med säkerhet kommer tillbaka hit inom en kort kort tid. Jag har ju trots allt ett hem här nu också… Det är så svart.. ena foten i Göteborg, andra i Stockholm, medan mina två armar sträcker sig till Gävle och Arvika… Vart bor jag..? Göteborg, Stockholm, Arvika, Gävle eller på hotell? Allvarligt talat vet jag inte, det är inte positivt alls. Men snart, då vet jag och jag hoppas det går som jag vill, jag håller mina tummar nu…
Vi har haft två jättetrevliga dagar här. Igår satt vi på ett mysigt uteställe i gamla stan och bara njöt av gott vin. Idag har vi shoppat, käkat god lunchbuffé och bland annat varit varit på East. 


Käkade lunch på bamoo city förut! Ligger på drottninggatan, mycket gott!
När vi kom hem efter stan tog vi oss en power nap, det behövdes! Lite senare fixade vi oss och lyxade till det med bubbel innan det var dags att ge sig iväg till stan.

På East!
Sushi är got… Ibland och på vissa ställen (:
Vi har haft två riktiga toppendagar, tack för det. God natt på er. Puss och kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.