Bloggflöde

Vi ska flytta!!!

Gud vad vi har varit tysta om detta länge. Men nu är kontrakten signade och jag vågar äntligen säga att vi ska flytta. Vi är båda så glada.
Att vi får börja om på en plats där VI bara vår lilla familj kan skapa en ny framtid tillsammans känns helt fantastiskt. När Livia flyttade in här hade ju jag redan bott här i nästan två år och det blir inte riktigt bra. Nu får vi göra allt tillsammans från början. Det känns så himla himla bra. Ett tag trodde jag inte att lägenheten skulle bli vår, men nu så. Nu är allt klart.
Lägenheten är en trea på 82 kvadratmeter, alltså 20 kvadrat större än det vi har idag. Den är helt nyrenoverad och är utrustad med fördelarna som både en walk-in-closet, ett kapprum och en stor hall. Vi kommer ha det stora rummet som vårt sovrum och det lite mindre kommer bli mitt dressingroom / arbetsrum. L är så glad över att hon får en walk in closet för sig själv hehe. Jag är nog mest glad över det ENORMA badrum vi får. Två badrumsskåp och gott om plats för tvätt maskin / torktumlare.

Flytten går första maj och nu har bi börjat räkna ner. Alltså det ska bli sååå kul att få shoppa all inredning och nya möbler. Så taggad på detta 🙂

Världens bästa team jag och hon <3

One thought on “Vi ska flytta!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *