Bloggflöde

Vill sova mest hela tiden

Hej raringar!
Känns ovant att inte skriva en ny graviditets-uppdatering till er i dag. Vanligtvis har ju vi bytt vecka på onsdagar, men eftersom barnmorskan sköt bak oss (igen) så kommer vi att byta vecka på lördagar. Tänk att vi går in i vecka 22 redan. Helt otroligt!
I morse kunde jag knappt komma upp ur sängen. Känns som jag klivit in i en ny fas av trötthet (igen). Framåt eftermiddagarna måste jag ta en nap för att orka sista timmarna med jobbet. Jag har det ganska fullt upp nu vilket är hur roligt som helst. Men eftersom mina dagar krymper när jag måste vila någon timma blir det lätt så att jag känner mig sterssad. Jag är ju expert på att ta pp mig fler och fler uppdrag, bara för att det är kul. Jag älskar mitt jobb! Jag känner mig så tacksam varje dag.

Lite senare idag ska jag ta en Bolt in till strandvägen för att möta upp bästa Luana. Vi ska äta lunch i solen och prata ikapp. Hon har varit bortrest i några veckor men nu äntligen är hon hemma <3

Först gosa med katten, sen jobb <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *