we saw the sunlight

Tjoo!
Sitter en trött Jen bakom datorskärmen.. Kom hem halv sju i morse efter en ganska annorlunda spontanutgång, haha!  Efter klockan tre då krogen hade stängt fick vi se solen och stockholm vakna till liv..Det var lite spännande att sitta på T-banan lite lullig när trötta människor var påväg till jobbet, mitt mål var sängen, haha. Det var en konst att smyga in här imorse, ville ju inte väcka Jess och mari 😛 Har förövrigt jobbat några dagar nu och det har varit väldigt krävande, man kan ju säga att vi firade ledigheten lite igår ;D haha! 
I söndags kväll var vi förresten på fridhemsplan och jag spelade min första dubbelpingismatch mot syrran och det gick ju sådär om jag får säga det själv ; ) Jess, Mari och Christian var ju bara lite bättre… : P 

 

 
Stockholm vid fyra i morse

*
Jag och jess i lördags! 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.