You know you can if you get the chance

Hela kroppen värker och jag kan knappt hålla mig vaken… Jag har skitkul på jobbet och stortrivs, men det kanske är det mest krävande jobbet BÅDE fysiskt och Psykiskt… Igår på var ”crazy white sean” där och showade och jag har aldrig NÅGONSIN sett något så wierd människa!! Han liksom plågade sig själv så mycket att jag inte fattar hur han kunde stå på benen… han stack in spett överallt, häftade sig själv med en häftapparat i ansiktet och på tungan.. Sen hängde han sig själv i krokar, blodet rann, men det rörde han inte i ryggen Inte nog med det gjorde han massa vidriga saker jag inte ens vill nämna här… Har nyss kommit hem från stan och det blev en kort shoppingrunda därav mitt mående.. Tacka gud för att jag är ledig idag! I morgon blir det jobb igen och då är det konsär som står på schemat! : ) 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *