You light up my world like nobody else!

.. That´s true! ; ) aaah Idag har jag fått sååå mycket gjort och inte bara nöjes-grejer utan viktiga ting… Dagen började med träning, kämpade så jag knappt kunde ta mig hem.. Hem kom jag med nöd och näppe haha.. Väl här hemma betalade jag räkningar (!!!) Hyra, mobiler (ja, pluraliskt), SATS med mera… Jag är stolt! Sen åkte jag in på möte (blev possitivt överraskad, mer om det senare). Efter mötet mötte jag upp Mari för lunch och sen blev det promenad på söder, fika och shopping! Som jag skrev på min twitter så måste detta vara min bästa dag på länge.. Har nämligen stött på klotets hetaste tjejer inom ramen av tio min och innan detta hände fick jag ett väldigt trevligt meddelande kommer berätta för er när jag vet säkert.. Men jag blev väldigt glad.. Så somsagt THIS MUST BE MY LYCKY DAY! 

En av mina favvofik, i favvo-stadsdelen : )
Suuuushi 

Kavaj och stövlar.. hmmm….… Den fick följa med hem ; )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *