youre voice was the soundtrack of my summer…

Ibland kommer det över mig… I somras var det inte en lugn stund, lata dagar på stranden..vad var det? Bastu på tåget, in och utcheckning på hotell, kartor i högsta hugg, det var vår vardag.. Vi korsade Sverige rätt bra vill jag lova. Från öst till väst-väst till öst.. Vi visste inte vad avstånd var.. 120 mil på en dag, inga problem, vi har ju hela natten på oss.. Vi sov när vi fick tid, Ibland blev det inte på ett par dygn för att hinna, hinna till det vi verkligen uppskattade. Det bästa jag vet är hotellfrukost, men även den tröttnade man på tillslut, haha! Idag kan jag inte förstå hur vi orkade, men vi hade kul, alltid jättekul!

Jag har inte kommit igång efter vår ”backpack-sommar”, det känns som jag fortfarande lever i min väska.. För det var det vi bokstaligt talat gjorde.  Men när man bor i två städer och har sin familj i den tredje då blir det gärna mycket resande : ) I somras när vi hade någon dag över då var det hem och tvätta, planera nästa tripp och träffa nära och kära.  Sommaren flög iväg men riktigt så är det inte med vintern.. Jag är less på kyla, gråa dagar, snö och slask..


Studenten, innan alla resor drog igång!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *