2023 års sista dag

Årets sista dag är kommen och det är bara timmar var på 2023. Vilket år det har varit. Jag tänker att jag i kommande vecka ska summera mina höjdpunkter under det gångna året 🙂 Det är ju lite som en tradition här i bloggen. Jag är så redo för 2024, även om 2023 har varit ett av mina hittills bästa år 🙂

Tidigare idag så packade vi weekendväskan och åkte iväg till bäst Sparrow hotel som ligger intill Stureplan här i Stockholm. Även detta hotell är en stor favorit hos mig och här har jag stannat många gånger. Nu är vi här och rummet jag bokade är så mysigt. Badrummet är superstort med ett rymligt badkar så alla får plats och kan bada. Det är väl egentligen bada som är planen innan vi ska iväg på vår nyårssupé.  Jag ser så mycket fram emot kommande dygn på mysiga Sparrow hotel. Med det sagt så vill jag önska er en fantastiska nyårsafton. Var rädda om er ikväll.

Stor kram och tusen tack för ett fantastiskt år!

Fin entré till mysiga Sparrow full fart på rummet  lite snacks innan vi ska vila och bada  nyårspuss Jag tar mig en kaffe innan resten av familjen vilar. Jag kan verkligen inte sova på beställning, trots att graviditeten gör mig oerhört trött hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *