Påskstök

Hej käraste ni och återigen, glad påsk!
Vår skärtorsdag var helt fullsmockad av en massa löpande ärenden. Min mamma var hemma med Leonard och det underlättade enormt för mig och Livia. Redan klockan 09 igår hade vi tid för ett så kallat tillväxtultraljud på Mama Mia. Min mage mäter lite större än medel även denna graviditet och på själva ultraljudet igår fick vi även veta att bebis är större än medel. Nästan ett halvt kilo större faktiskt.. Men tack och lov så var allt bra med hen. Direkt efter ultraljudet hade vi möte och provtagning hos barnmorskan. Vi tog blodsocker, blodtrycket, lyssnade på hjärtat och mätte mage. Även här var allt bra. Så tacksam och lättad för det. När vi var klara här sprang vi över gatan för att äta en snabb frukost på Karla Café. Deras leverpastejsmackor på surdegsbröd är de godaste jag vet just nu.

Det var så mysigt att få sitta en stund, reflektera och ta in allt som komma skall. Vi har ju en mycket spännande tid framför oss. Efter frukosten åkte vi raka vägen till Bilia för att lämna in pärlan på service samt däckbyte. Allt var toppen även här. Så skönt att få detta gjort nu innan bebis kommer. Innan vi kunde åka hem och vila så blev det en storhandling av mat. Vi ska ha två påskmiddagar hemma hos oss i helgen så det blev en hel del att handla 🙂 Men det var som sagt skönt att mammorna fick göra det i fred hehe.

Mommo <3

två trötta mammor. Jag kan förresten inte ta ett steg utan min Loka. Citron-bubbelvatten lindrar mitt illamående en gnutta.

frukost

Donnan var snabb med att låna min klassiska skjorta från Boomerang <3

    i helgen ska bilen få sig en omgång i tvätteriet…

lite färgsprakande blommor     Leonard kom hem med tulpaner till mamma häromdagen <3 Älskade lilla lilla hjärta. Delade upp buketten i två då de var så stora och pampiga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *