6 år sedan vår första kyss…

Hej hjärtan!
Så taggad på ny vecka! Måndag är verkligen dem bästa dagarna, i alla fall än så länge som min lilla toddler är hemma med mig. När han börjar förskolan så kommer det såklart bli annourlunda. Kommer sakna han något enormt. Jag kommer få hejda mig ifrån att hämta honom direkt efter lämning <3 Hur mår ni? Vi har haft en sån fin helg så jag mår bara bra. Gårdagen var så himla effektiv. Vi började med en promenad, men vår sprillans NYA vagn. Jag ska berätta allt om denna. Sedan hjälpte Livia mig att fota lite samarbeten ute. Vi traskade efter detta vidare till affären för att handla mat inför veckan.

Framåt eftermiddagen kom pappa förbi och lekte med Leonard i några timmar. Då passade jag och Livia på att kila ner till källaren för att RENSA. Vi drog ut ALLT och började om. Vi kastade mängder med säckar och kartonger. Allt som var värt något har vi donerat bort. Det var så satisfying när allt var klart. Allt är nu i ordning nere i källaren och det känns så bra.

Så här har helgen sett ut i bilder

Fick ett enormt fint bud i fredags. Tack snälla Lily & RoseNi ser ju så mycket fint Mysmorgon med lilla älsklingen Promenad… För att handla mat När vi rensade hittade jag denna fantastiska drömtavla som min bästis gjorde till mig. Denna mpste vara från 2014 eller 2015. Så fin!!! I fredags var det 6 år sedan (!!!!) vår första dejt och vår första kyss. Älskar henne mest. Är så himla kär i henne. Sovande lillälskling Mamma fick leverans av skor Jag som inte behöver mer skor var ändå tvungen att komplettera sko-garderoben med ett par fler Leonard har fått en ny bänk till hans rum. Massa mer nya saker är på gång. Ni ska få se allt när det är klart <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *