Packa resväskan smart

Packa resväskan smart

Inlägget är i ett betalt samarbete med Organista

Jag vill återigen tipsa er om bästa Organista. Jag som reser så mycket har efter alla år blivit ett PRO på att packa. Men det var inte för än Organista klev in i mitt liv som jag faktiskt reser både smart, organiserat och snyggt. Det ni!

Packa resväskan smart

Jag har tidigare haft Organistas smarta packkuber och deras fina veganska förvaringsset. Man får så otroligt mycket mer plats i resväskan om man använder sig av packkuber. Jag har märket en enorm skillnad. Man får dessutom en fantastisk överblick över ens packning.
Organistas förvaringsboxar har jag alltid framme i lägenheten. Just i dagsläget sväljer dem allt nödvändigt plotter som man har hemma. Den mellanstora lådan sväljer alla sladdar till kamera och telefon. Den minsta lådan har jag förvarat alla mina små minneskort i. Den stora lådan är fylld med hårddiskar och liknande. Sådant som är så svårt att hitta förvaring till när nu löst.
Packkuberna skulle jag aldrig resa utan. Dessa är verkligen en lifesaver.

Förvara smycken när man reser

Nu har jag beställt hem Organistas nyhet. Nämligen deras smyckesbox! Denna kommer ju rädda alla situationer jag tidigare hamnat i där halsband och armband har trasslat sig. No more! Jag är så nöjd med denna. Givetvis matchar smyckesboxen mina veganska förvaringsboxar.

Med koden EMMAJENNIE20 får ni hela 20% på allt hos Organista. Koden gäller till och med den 21 oktober.

Shoppa förvaringsboxar och liknande hos Organista <– här

Packa resväskan smartDem matchar så otroligt fint. Den minsta boxen är till för smycken. Har dessa staplade på varandra i vår korridor här hemma. Färgerna matchar vårt hem så bra! Det finns fler färger på hemsidan.  Packa resväskan smartSå här ser den fina boxen ut inuti. Så himla smart förvaring Packa resväskan smartDenna kommer alltid att följa med på alla mina resor. Jag är så glad över att jag hittat till detta fantastiska varumärke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *