6 veckor kvar till jul

Hej på er!
Jag kan inte låta bli att känna stress inför jul och julklappar. Trots att det är drygt sex veckor kvar till jul känns det stressigt. Inte för att jag har speciellt många att köpa julklappar till. Det är väl ett tiotal drygt skulle jag gissa på. MEN det som stressar mig är att jag INTE har någon aning om vad jag ska köpa. Dem som är absolut svårast att köpa till är min älskade flickvän och sedan min pappa. Livia har allt och det hon inte har (och vill ha) har antingen hon köpt själv eller så har jag gett det till henne under året. Jag är ju bra på att skämma bort människor runt mig med presenter lite då och då… Har ni något tips på vad man kan ge en pappa så dela gärna med er.

Idag har det varit grått och trist regnväder hela dagen. Jag och Leonard hade en rikrigt mysig morgon och förmiddag innan vi satte på oss kläder och startade dagen. Jag har hjälpt min pappa lite idag och sedan var vi på promenad följt av lite pakethupphämtning. Det är inte så mycket som händer hos mig dessa hemma-dagar. Men det är ju dessa dagar som är bäst ändå. Jag kan inte förstå att dessa hemma-dagar på heltid snart är över med Leonard.. Blir rörd bara jag tänker på det.

Leonard har börjat med att gömma saker. Man kan hitta lite udda saker överallt. Som påsar i frysen, strumpor i elementen och lju i kylen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *