Garderobsklassikter värda att investera i

Jag lägger gärna lite extra pengar på tidlösa basplagg, för det har man igen. Jag lovar er! Förra veckan köpte jag bland annat denna inne jacka nedan samt två halsdukar. Jackan är verkligen en perfekt och lite roligare bas. Så fin att bara ha som den är, men lika fin att ha över en blus, eller en turtleneck topp. Även fin att ha på sommaren som en jacka.

Vilka material är bäst i kläder?

Andra tips på plagg som bör kosta lite extra är kappor, skor och bhar, det är helt min personliga åsikt. Men dyrare saker är inte alltid av bättre kvalité. Var uppmärksam. Kika på hur plaggen är sydda och vilket material dem är gjorda av. Satsa på naturmaterial som bomull, ull, cashmere silke med mera. Hoppa över material som polyester, akryl och polyamid. Dessa är syntetiska syntetiska material som framställs på kemisk väg av olja… Kass kvalité och dåligt för miljön.

Just märket Busnel som jag ÄLSKAR arbetar endast med ull i deras plagg. Detta är inget samarbete men jag länkar gärna butiken ändå. Shoppa hos Busnel här <– Klick (adlink)

Garderobsklassikter värda att investera i Hur fin är inte denna jacka? Så klassisk och tidlös. Ett plagg som alltid funkar. Älskar Busnels klassiska guld-knappar och den fina diskreta loggan.

Garderobsklassikter värda att investera i Jag älskar dessa halsdukar gjorda i 100% ull. Så gosiga med sådan härlig kvalité. Dessa kommer jag att åldras med.

En reaktion på ”Garderobsklassikter värda att investera i

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *