All by myself

Jag har så mycket att stå i just nu. Jag är i total obalans. När jag säger till den jag älskar mest att jag inte rokar prata, då är jag slut. Det enda jag orkar med nu är mig själv. Jag borde vara utvilad efter en veckas ledighet, men nej. Det har varit full rulle sen jag gick på min ledighet. Både med roliga saker och och andra greher som tynger och stressar mig. Nästa år hoppas jag blir lugnare. Nåväl, hoppas ni mår bra. Jag har jobbat och fixat massa sakar idag. Även hunnit kolla efter resor. funderar på att boka en resa till Nice i Frankrike, vad tror ni? Är helt ensam ikväll, jag väljer det. Jag skulle kinna gå ut och dansa eller ha någon vän här. Men jag är en människa som behöver sin egna tid och det är inget som är konstigt med det. Nu ska jag kolla lite på nätrean, dricka upp mitt thé och äta mina Macarons som står bredvid mig : ) Trevlig fredagskväll! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *