sweet dreams…

Tänkte mest titta in och säga godnatt <3 Det har inte blivit så mycket för mig ikväll. jag har legat i soffhörnet och slötittat på "På spåret" med datorn i famnen. Perfekt fredagskväll, utan några som helst krav. Hittade inget på nät-rean som jag vill ha.. Bara plagg till ordinare pris som vanligt : ) Dock väntar jag med shoppingen. Vill resa istället, snart igen.. Jag är aldelss för nyfiken för att låta bli. Mitt måtto är ju trots allt ” Jag tänker inte dö nyfiken” Min mardröm är att tänka som 70-årig (om man nu har turen att bli så gammal) ”varför flyttade jag inte utomlands” ”varför kastade jag mig inte ut när ja kunde” osv… Det är nu jag har chansen att göra det jag inte kan göra sen. Det gör mig fundersam… Jag vill hela tiden ha något nytt och spännande. Jag får helt enkelt acceptera att jag är sån. Men jag ser det som en ganska positiv egenskap! 

sov sött raringar! Puss

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *