All in höstkläder

Det är en sådan befrielse att hänga bort sommarkläderna. Väck med allt som heter blommigt, linne, kort, tunt och färgglatt. Nu välkomnar jag färger som nude, lite burigt, brunt, svart och gråskaligt. Jag har längtat! Denna fantastiska klänning (se nedan) är en ny favorit från mitt älskade Bubbleroom. Den är perfekt att ha nu då det fortfarande är säsong för bara ben. Kommer kämpa med bara ben så länge jag bara kan. Snart åker kappan på, men än så länge kör jag på en ljus en. Vintern är så lång och det innebär att jag kommer vänta med de lite tjockare kapporna ett bra tag till!

Mamma har varit här i ett par dagar och det har varit himla mysigt. Men i eftermiddags åkte hon hem. Nu är det så så tomt. Leonard tycker det är så märkligt att mommo inte är omkring längre.
Jag skulle ha avslutat denna torsdag med middag tillsammans med två älskade vänner. Men gissa vad som hände? Jo TANDVÄRKEN blev bara värre och värre.. Jag har lidit hela natten och smärtan fortsatte inpå morgonen. Jag fick boka om mitt tandläkarbesök till en akuttid där jag fick ta reda på vad det är som händer. 2700 kronor senare fick jag veta att jag har en infektion (igen). Det är hemskt dyrt med tandvård. Bara tandställningen jag har gick på lite drygt 60k. Att det ska få vara så egentligen… Men jag blir så desperat när jag har ont. Jag skulle kunna betala vad som helst för att slippa smärtan. Just nu går jag på starka värktabletter och bara väntar på att det ska bli bättre. En operation av mina visdomständer är inbokad och det är med skräckblandad förtjusning som jag skriver det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *