En snabb kaffe, tack

Hej gullisar!
Hur mår ni? Idag har jag spungit ärenden, varit hos tandläkaren och sedan hämtat paket. Leonard har varit med mig på det mesta haha.
På tal om tandläkaren så är jag nu KLAR eller i princip klar med min tandställning. Idag slipade min tandläkare bort dem vita små fästena på mina tänder där tandsällingen hakat fast. I morgon ska jag tillbaka för lite justeringar och DÅ kommer jag förhoppningsvis att få se det slutgiltiga resultatet. Nu gäller det bara att tänderna hålls kvar på denna plats. Antingen kommer jag få en nattskena, eller tråd på baksidan av tänderna. Kanske får jag både och. Vi får se i morgon. Jag är så taggad på att äntligen få kunna äta obehindrat. Men idag (skrämmer mig lite) har jag haft litr tandvärk igen(!!) som jag hade i början av augusti. Detta har absolut inget med min tandställning att göra, utan enbart med mitt dumma tandkött som ligger som en ficka på min tand längst bak… Det gör så ont igen. Men jag hoppas det lägger sig och att jag inte får en infektion denna gång..

Bad om en snabb cappuccino, men det tog 40 minuter att få den levererad. Det tycker vi inte om. I alla fall inte i denna värld där ”tid är pengar”…

Nu ska jag hitta på någon maträtt till dagens middag! Ta hand om er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *