Bloggflöde

Andra advent hemma hos oss

Inlägget är i ett betalt samarbete med HEMKÖP online

Hej älskade ni <3

Jag avskyr att handla mat i fysiska butiker. Därför har jag nästintill hoppat det helt. Varför ska man krångla till det, när man istället kan göra det enkelt för sig? Häromdagen gjorde jag min första storhandling hos Hemköp, givetvis online. Jag passade på att köpa allt gott jag var sugen på. Och gissa vad jag fyllde varukorgen med? Endast julgott som julskinka, ägg, skagenröra, ingredienser till potatisgratäng, glögg och så mycket mer. Jag är så glad för jag sparade hela 200 kr med en rabattkod, givetvis kan ni också utnyttja den om ni inte testat Hemköp online vill säga.

Hemköp 200 kr i rabatt för nya kunder

Via denna länk (klick) får du som NY KUND hos hemköp online hela 200 kr i rabatt när du handlar för minst 800 kr. Ange kod: INFLUENCER200

Du måste vara nykund och medlem i Hemköps kundklubb för att nyttja koden.
Giltig till och med den 31/12 – 2021

Andra advent har passerat och igår firade vi hemma hos oss på Lidingö och givetvis bjöd vi på allt gottis jag klickat gem på Hemköp.. Vi hade bjudit in lite vänner, min pappa och Livias föräldrar. Tyvärr blev våra vänner förkylda så det blev bara familjen. Men det var lika mysigt ändå. Vi vill hålla förkylningar så långt borta som vi bara kan, av förklarliga skäl såklart.

Leonard sover än och klockan börjar närma sig 09:30. Detta är ju helt underbart. Både för honom, men givetvis också för oss. Han väckte mig strax innan 07 och ville äta. Då hade han lyckats rulla sig från mage till rygg. Detta är stort, speciellt när det händer för första gånger. Jag lovar att det bara är mammor som kan relatera till denna lycka haha!
Idag ska jag träffa Patricia för att fika och prata en massa som vi är bra på. Jag ska i vanlig ordning unna mig en taxi för termometern visar just nu -14 grader. Usch och fy vad kallt!

Leonard är klädd i Livly från topp till tå <3 Älskade unge Passa på att handla hem julmaten på Hemköp online <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *