Bloggflöde

Stockholms mest Instagramvänliga café

Jag får dagligen fråga vilket Stockholms mest Instagramvänliga café är 🙂 Det är så kul att ni är så engagerade i detta, eller ja. Mina Instagram-följare i alla fall hehe. Om jag skulle nämna ett av Stockholms mest Instagramvänliga café så är det helt klart Florabaren här i Stockholm. Detta café är en blomstrande plats där du kan köpa helgbuketten, krukväxter och fina torkade blommor. Samtidigt som buketten knyts kan du avnjuta en kopp kaffe med vännen eller dig själv! Jag älskar detta mysiga hak och har varit här tidigare. Personalen är urgulliga och så söta, bara det är värt ett besök 🙂

Igår var jag här och fikade med Patricia 🙂 Vi hade “jobbat” lite på förmiddagen, eller ja. Skapat content som vi säger i branschen hehe. Såna dagar måste man ju också ha. Älskar ändå hur lika jag och Patricia är.
Efter denna mysiga fikan åkte jag hemåt och hämtade en drös med paket. Jag har ju storshoppat under black Week så det var en hel del att hämta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *