Ansiktsbehandling och vintage shopping

Hej godingar!
Idag har jag haft ett par timmar för mig själv och dessa spenderade jag mycket väl. Efter lunchen tog jag en taxi till Södermalm där jag blev inbjuden till en lyxig treatment tillsammans med bästa Löwengrip. Jag skämdes bort med en 45 minuters ansiktsbehandling och massage i deras fantaastiska behandlingsrum. Jag nämnde för hudterapeuten mitt problem med en pågåense spänningshuvudvärk. Hon tog tag i saken direkt och försökte hjälpa mig. På första försöket hittade hon mina ömma punkter och masserade. Jösses vad ont det gjorde. Det var sådär smärtsamt skönt samtidigt. Hon gav mig fina tips på hur jag kunde göra själv för att lätta värken. Jag ska prova redan ikväll! Jag gick ifrån Löwengrips kontor med en fantastisk glowig hud.

Efter behandlingen promenerade jag bort mot Hornsgatan och Judiths second hand där jag hittade SÅ mycket fint. Jag föll pladaskt för en Christian Dior kappa (riktigt gammal i perfekt skick). Tyvärr var kappan i en Italiensk storlek 42 vilket mostvarar en svensk 36:a. Den var lite snöv över brösten så tyvärr fick den inte följa med mig hem. Hade den varit en storlek större hade jag skagit till. Men, jag gick inte därifrån tomhänt. En superfin svart och vit-mönstrad klänning landade här hemma.
När jag var klar här ringde älskling och sa att hon var klar med sina möten för dagen. Vi mötte upp varandra och åkte hem tillsammans. Så mysigt! Kändes konstigt att umgås bara hon och jag en vardag utan barn.

Dessa produkter fick hänga med mig hem från Löwengrip Min fina klänning som jag fyndade på Judiths seccond hand. Ni ska få se den på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *