Höstsnuva och söta djur

Hej på er!
Inatt vaknade Leonard upp med en förkyldning. Jag vet inte om det är en höstsnuva eller om det är hans tänder som spökar igen(!!) Förra perioden som tandspräckningen skedde fick han också som en förkyldning så det kan vara det. I och med detta så planerar vi ingenting. Vi ska bara vara hemma. Jag hade egentligen en lunch inbokad idag, men det tar jag en annan gång. Såna här lugna dagar får mig att tänka efter och reflektera. Jag insåg idag att det är den 4:e oktober (min lillasysters födelsedag <3) och att vi alltså inte längre är i september. Jag avskyr att dagarna bara går. Jag hinner inte med. Ju äldre man blir, desto snabbare går tiden.
Jag har en otroligt stark känsla av ”FOMO” (hatar egentligen den förkortningen, men det är precis så det är). Jag vill hinna med ALLT helst på så kort tid som möjligt. Hur känner ni? Är det någon som känner igen sig?

Nu när Leonard sover har jag gjort en liten lista på saker jag vill hinna med / önskar att göra innan året är slut. På listan finns allt från mysiga fik jag vill besöka, till maträtter jag ska laga, men också resmål. Jag älskar listor just för att jag kan få saker ur hjärnan och ner på ett papper.

På tal om något helt annat så vill jag visa er några fina bilder på Leonard och fåret. Vi kallar den ”Janne”. Visst är det sött? Denna fins går finns längst ute på Lidingös norra udde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *