anyfin kampanjkod

anyfin kampanjkod

-I samarbete med anyfin

Hej fina ni! Hur fungerar appen anyfin? I detta inlägg får ni svaret.

Men först vill jag prata lite om appen och vad jag tycker om den. Ni är många som önskat ett anyfin omdöme och givetvis ska ni få det 🙂

Handlar du mycket på faktura när du shoppar online? Har du delbetalningar, kreditkort och privatlån? Då har du säkert onödigt hög ränta också, så ska det inte vara! Då är anyfin och deras smarta ekonomi-app perfekt för dig! Anyfin hjälper dig att sänka räntan på de delbetalningar, kreditkort och privatlån som du redan har. De ger alltså INTE ut några nya lån utan sänker räntan och ger bättre villkor på månadskostnaderna som du redan har. Ett sånt villkor är tex att helt ta bort din månadsavgift. Ladda ner deras app och ladda upp dina fakturor, sedan får du ett snabbt svar om vad Anyfin kan göra för dig!

anyfin kampanjkod

Bästa dealen på lån (KLICK) 

Just nu får nya medlemmar 200 kr i rabatt

I snitt sänker anyfin deras kunders totala lånekostnad med 8202 kronor. Hur bra?

Anyfin kan vara det bästa som hänt mig ekonomisk. Det viktigaste för mig när det kommer till ekonomi är att känna trygghet. Anyfin har hjälpt mig med precis det, trygghet! Anyfin är den smarta appen som ger dig verktyg för att få en bättre privatekonomi.

Hur fungerar anyfin appen?

Appen är hur smidig som helst att använda. Antingen hämtas dina fakturor helt automatiskt eller så tar du bara ett foto på fakturor som du vill skanna in. Har man en inbjudningskod kan man också lägga till den, så sparar man ytterligare lite extra!

Hur kan Anyfin ge lägre ränta?

Många företag som erbjuder delbetalning tar ut en hög ränta. Oftast tar dem samma ränta för alla, oavsett hur stor inkomst du har. Anyfin tillämpar en individuell ränta som passar just din ekonomiska situation. På detta sätt kan de oftast erbjuda dig en lägre ränta än många andra.

Låt anyfin göra jobbet och se till att sänka din ränta idag! – ta del av anyfin kampanjkod

Räkneexempel: Besparingen blir 1 841 kr om ett lån på 13 000 kr flyttas till Anyfin vid följande exempel: Den rörliga räntan går från 18.88 % till 9.48% och den administrativa avgiften från 19 kr till 0 kr. Den nya månadskostnaden blir då 597 kr med 24 månaders återbetalningstid, den effektiva räntan blir 9.9% och det totala beloppet att återbetala 14 322 kr.

 

anyfin kampanjkodHar ni testat? Vad tycker ni? 🙂

Läs mer: Mockberg rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *