Är det sommar nu äntligen?

Hej vänner!
Herre gud vilket underbart väder vi fått. Det är ju sommar nu 🙂 Vi passar på att vara ute nästan hela tiden. Ja, den tid jag inte är inne och jobbar då hehe. Efter förskolan igår gick vi direkt ut till parken för att gunga. Lillen älskar ju det. Framåt middagstid gick vi hem, men sen direkt ut på balkongen för att äta där. Så lyxigt!
Idag har jag varit inne sedan jag lämnade L på förskolan. Måste beta av en massa jobb så att jag kan vara ute länge sen och för att jag ska kunna vara ledig i Spanien med familjen.
Leonard vaknar galet tidigt på morgnen, kan det vara de ljusa morgnarna som ”lurar” honom. Hur är det för er med era små barn? Hur som helst så är morgnarna väldigt mysiga. Han kan leka en studn för sig själv innan jag vaknar till efter kaffet. Då brukar vi leka ihop innan det är dags att göra oss i ordning för föris. Denna stund på morgonen är helig, så mysigt!

Idag efter förskolan ska vi gå ner till morfar och parken vid vattner och äta middag. Dem har en helt ljvulgi sushi-restaurang som ligger vid kajen här på Lidingö. Det ska bli mysigt!

Hoppas ni har en härlig tisdag 🙂

Mammas buse. Ja, jag har tuvärr råkat bleka hans tröja när jag skrubbade bort en fläck. Jag la tröjan åt sidan och vips så var det blekt. Typiskt!

Han plockar blommor till mamma varje morgon

Att gunga är livet

Hej från jobbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *