Gör egen smoothie med Myblend

Gör egen smoothie med Myblend

Inlägget är i ett samarbete med Myblend

Vi i min familj är såna smoothieälskare. Vi älskar att göra olika smoothies hemma, men också smoothiebowls. Det enda som stoppar oss till att göra smoothies varje dag är allt stök, kladd och disk som blir när man ska göra smoothies. Men för en månad sedan klickade jag hem en myblend mixer och herregud. Det är ju så enkelt att göra smoothies numera. Man slipper ALLT som heter kladd och onödigt med disk. Myblend gör det enkelt att göra sina egna smoothies. Vi är så nöjda med den!

Gör egen smoothie med Myblend

Myblend är otroligt kraftfull och den mixar frysta bär, is och banan på nolltid. Anvnjut en nyttig smoothie eller en härlig svalkande milkshake såhär under sommaren. Ja vi älskar vår myblend. Vi har även gjort egna smoothieglassar som är en hit hos Leonard.

Är ni också sugna på en egen myblend? Med min rabattkod EMMAJENNIEXX får ni 15% rabatt på allt.
Passa på att klicka hem en egen Myblend <— här

Ps. En myblend mixer är en perfekt gåva till mamma på mors dag 🙂

Fördelar med Myblend

  • Lätt att använda
  • Laddningsbar så att du slipper koppla in den vid varje användning
  • Snygg och smidig
  • Kraftfull och snabb
  • Den levereras med en hållare så att du enkelt kan ta den med dig
  • Mycket lätt att rengöra – mixa diskmedel och vatten, sedan är du good to go
  • Finns i flera färger. Jag älskar min svarta stilrena

Gör egen smoothie med Myblend Myblend levereras tillsammans med en laddare. Du slipper alltså allt krångel med att koppla in den varje gång du ska göra en smoothie. Så uppskattat!

Gör egen smoothie med Myblend Snygg, stilren och mycket behändig mixer. Perfekt att ha med sig på språng.

Gör egen smoothie med Myblend Gör egen smoothie med MyblendSå här dricker jag min smoothie varje dag 🙂 Perfekt för mig som har svårt att få i mig frukost på morgonen 🙂

Läs mer: revolution race rabattkod

En reaktion på ”Gör egen smoothie med Myblend

  1. Skulle med behöva en, den jag har är så bred så jag kan knappt skruva av den då min hand inte är tillräckligt stor. Denna är mer smal modell, min måste vara för män eller något!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.