Är det vår nu?

Hej hjärtan!
Hur mår ni? Jag är hemma en sväng och jobbar lite innan jag ska hämta lillen på förskolan. Idag har jag varit på körskolan i cirka tre timmar för blandad körning. Vi har backat runt lite hörn och repterat en massa andra viktiga moment. Vädret idag är ju underbart och jag kan inte låta bli att få vårkänslor. Idag körde jag bakom en gatusopare och det var årets första vårtecken!! Jag hoppas SÅ innerligt att vi slipper snön och att det kan få vara vår nu. I helgen har jag och Livia bestämt oss för att hämta upp lite vårkläder i källaren samt att rensa bort lite och ge till välgörenhet. Älskar att rensa och det känns extra bra att ge bort till behövande.

Hur mår ni? Det var så längesedan jag ”pratade” med er. Jag borde kanske ha en frågestund snart, tänkte att vi kunde ta den på Instagram framåt nästa vecka.

Hoppas ni får en fin eftermiddag. Nu ska jag göra en kaffe till och jobba från sängen innan jag ska ta mig till förskolan.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *