Glowig hud med mera

Hej på er!
Så glad över att det är fredag idag <3 Som vanlig är jag SLUT efter veckan. Jag är så, så trött och jag ser fram emot en ledig helg med min fanilj. Veckan på förskolan har gått så bra för Leonard. Det är först nu som man inte snyftar sig därifrån. Han är ledsen, men det går över snabbt och det är de som är huvudsaken.

I morse lyxade jag till det med lite ansiktesbahndligar här hemma innan jag sminkade mig. Min hy har blivit så bra sedan jag började använda BRA och anpassade produkter för mig. Som ni vet använder jag Under Your skin som hudvård och jag är så nöjd med denna serie. Utöver det så kör jag med masker från andra varumärken som jag verkligen har fastnat för. Jag visar och länkar nedan. Jag har alltid haft acnebenägen hud, men *peppar peppar* så var det SÅ längesedan som jag hade en problem med just acne. Så glad över det!

Medans jag var på körskolan förut så hade Livia ordnat med allt gott man kan tänka sig för att kicka igång en myshelg. I morgon ska vi ta oss en secondhand-runda i stan. Det ser jag fram emot.

Ha en underbar helg nu finaste ni!

I morse tog jag på mig en hel outfit från Na-Kd. Tror outfiten är så gammal som från 2019, men jag älskar den!
Ser ni hur GLOWIG min hud är?? Inget filter på bilden alls…. Bara min hud med foundation och rouge.  I morse använde jag denna glow-mask från Filorga <– klick <3 Älskar den. Den ger ett omedelbart glow.
Sedan applicerade jag min FAVORIT foundation från It cosmetics <– klick. Bästa jag någonsin haft. Köper om och om igen.

Hade också lite brun utan sol på mig.. Har som rutin att lägga ett lager på kvällen för att vakna upp lätt solkysst. Har den bästa brun utan solen <– klick  Fick ett uppiggande bud från Smakbox idag. Älskar dödskallarna. Tack!!!

I ett samarbete på Instagram kommer detta <3 Är så kär i glasögonen och i väskan i ”suede-material”. Bästa Na-Kd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *