Årets fotografering i Kungsträdgården

Hej älskade ni!
I morse ringde klockan 04:30 och då var det bara att skutta upp för att göra sig i ordning. Jag har varit så taggad på denna morgon och jag är så glad över att jag har världens bästa fotograf i mitt liv. Jag pratar givetvis om Letícia 🙂
Med mig hade jag såklart Leonard och finaste pappa som hjälpte mig med alla grejer. Det är mycket logistik när man har en liten bebis. Jag har ju varit här och fotat VARJE år i snart fem år. Det finns ingen plats som är vackrare än Kungsträdgården i hela världen just nu.  Har ni varit där och kikat? Om inte så måste ni göra det innan det är försent. Tyvärr blommar ju bara körsbärsträden i ett par dagar innan man finner bladen på marken 🙁

Hur som helst är jag så glad över att jag fick till en fotografering även i år 🙂 Snart ska ni få se resultaet av årets kungsträdgården 😀 Det var 100 gånger kallare än vad det ser ut. Efter 90 minuters fotografering var jag så kall att jag knappt kände min hud. Men det är de värt. Leonard var riktigt varmt klädd i alla fall, det är de viktuga.

Nu ska jag ta en nap meda Leonard vilar 🙂

Ser mig inte mätt

Liten sneak peak 🙂

Bästa fotografen

Leonard var så duktig hela tiden. Fick sån fin hjälp av Taxi Stockholm med att sätta fast bilstolen i morse 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *