Att jobba som vikarie

Hej underbara ni 🙂
I detta inlägg ska vi prata arbete och att jobba som vikarie. Du kanske är ute efter ett nytt jobb?
Att trivas, må bra och att ha kul på jobbet är så viktigt. I detta blogginlägg ska vi prata om vikten av att trivas på jobbet och att faktiskt våga söka nytt om man inte trivs, Det viktigaste av allt på ett arbete är stämningen, kollegorna och känslan. Att gå till sitt arbete med en klump i magen fylld av oro och ångest är inte roligt. Jag har själv varit i den situationen och jag unnar inte min ovan den känslan. Jag tror att många arbetsgivare glömmer bort hur viktigt det är att få samman gruppen och hur viktigt det är att man matchas med varandra. Vad gör man om man inte trivs på ett arbete? Jo man söker nytt. Du är värd att må bra på ett arbete.

Ett alternativ för dig som söker jobb är att jobba som vikarie. Det är svårt att få en fast heltidsanställning på en gång, men med ett vikariejobb kan chansen vara god att få stanna. Att jobba som vikarie kan också vara ett steg för dig att testa något annat, kanske till och med i en annan bransch? Just nu är det många som vill boka lärarvikarie Stockholm. Kolla runt lite på nätet och se vad du hittar 🙂

Jag själv jobbade som vikarie under en sommar. Jobbet var så roligt och jag hade ingen tidigare erfarenhet av yrket. Mina arbetsuppgifter var att stå i kassan i en florist-butik. Jag fick ta mig an att skapa enklare buketter, sköta blommorna och lite städning. Jag växte som person och blev så glad över detta sommarvikariat. En plats jag trivdes på och gav mig en sån stor erfarenhet. Jag var bara 18 år när jag jobbade här och jag älskade det!
Skulle du kunna tänka dig att jobba som vikarie?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *