Att leva med en minimalist har sina fördelar

Hej hjärtan!
Idag startade jag min morgon hos tandläkaren. Det blev en polering och skonsam blekning av mina tänder. Kände att det var dags att bli vår och sommarfräsh. Jag kan inet första att det är ÖVER ett år sedan jag satte in min osynliga tandställning. Vilken skillnad det blev ändå! Kan verkligen tipsa er om Invisalign. En dyr behandling, me så effektiv!
Nu är jag hemma och jobbar på. Jag har en hel del att beta av innan vi åker till London. Vill verkligen känna mig ledig där så jag ska verkligen få så mycket gjort jag bara kan. Har så mycket jobb just nu. Verkligen roligt, så jag klagar inte 🙂 I morgon kommer min mamma hit så då blir det en massa mys.

Jag håller fortfarande på att pula med min packning. Vi tänkte ju endast åka med handbagage, men jag vet inte vem jag försöker lura. Det går inte. Vi bestämde oss för att köpa en till väska. Livia är färdigpackad och hon har inte ens fyllt HALVA (!!) sin kabinväska. Detta är ju helt sjukt. Jag är glad över att leva ihop med en minimalist för det innebär att jag får mer plats. Men det är svårt att packa för en långweekend tycker jag. Speciellt när man ska till London med tanke på det ambivalenta vädret. Nåväl, det löser sig!

När lillen kommer hem ska jag GOSAAAA så mycket jag bara kan. Saknar han bara att han är på förskolan.

Min väska är endast (!!) fylld med necessärer och Livia är färdigpackad. EN SIDA är knappt full.  Leonard älskar sin nya fotälj

Hjärtat svämmar över med kärlek 

Busen som trivs bäst i Polarn och Pyret 

Morgonmys varje morgon Jag fryser fortfarande. Detta var påväg till tandis i morse Leonard älskar att leka med sitt Pippi hus och blöjan ska helst vara på hvudet

läs mer: Mockberg rabattkod 

En reaktion på ”Att leva med en minimalist har sina fördelar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *