Leonard

Baby blues – Känslan av olycka

Meddelanden som “gud vad fräsch du ser ut”, “hur kan du se så pigg ut efter kejsarsnittet” och så vidare har trillat in på mina sociala medier sedan vi kom hem. Många har frågat hur jag kan ha orken till att röra mig ute så mycket, vara iväg på middagar, fikor, promenader och så vidare. Ni ser inte hela min vardag och därmed inte hela sanningen <3 Sociala medier (speciellt min Instagram) har inte alltid speglat sanningen. Jag lägger ut det jag väljer att lägga ut och kanske inte från de jobbiga stunderna. Jag ska försöka vara lite mer transparent och visa mer av vardagen och hur den verkligen ser ut.

Sedan vi kom hem från BB har jag mått så dåligt. De första dagarna grät jag mig igenom och jag kunde inte förstå vad som var fel. Det är ju nu man ska vara som lyckligast? Jag har fått så dåligt samvete hur jag har känt och känner, men det är inget jag kan hjälpa. Fikor, promenader, långa kramar och gos med bebis och flickvän har varit min räddning. Jag har inte velat bli lämnad ensam och tanken på att lämnas har varit fruktansvärd. Jag har haft svårt att känna lycka och glädje. Jag älskar min son och flickvän över allt annat.

Just idag känns det lite bättre, men under vissa stunder på dagen kommer ångesten tillbaka. Det känns som våg som sköljer över mig. Jag har aldrig tidigare haft någon erfarenhet av psykisk ohälsa eller ångest, men nu har jag fått känna på det. Hemska känslor. Men det är väl också detta som kallas “Baby Blues”. Tur att jag känner mig bättre och bättre för varje dag som går. Idag är bebis två veckor och jag är så glad över att dagarna går snabbt och att mitt mående blir bättre ju längre tiden går.

Har ni upplevt samma känslor som jag? Ni följare som skriver till mig på Instagram, TACK. Ni är så fina som kommer med allt stöd och support.

Idag har jag tagit vaccindos 1 och älsklingen har tagit vaccindos 2. Känns så skönt att jag snaaart har fullt skydd mot Corona <3 Efter vaccineringen blev det lite fika utomhus och promenad i Vasastan. Mysig dag trots allt.

Avoshake från Joe & The Juice är en favoritVaccinerades vid OdenplanHämtade några paket påvägen hem hehe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *