4moms mamaroo recension

4moms mamaroo recension – Inlägget innehåller adlinks

Detta inlägg skrev jag 2021 så inlägger är nu framflyttat på era önskemål 🙂

För snart två veckor sedan hämtade jag ut Leonards nya Babysitter, denna gång en 4moms mamaroo 4.0, denna gång ska ni få mitt omdöme, alltså en 4moms mamaroo recension . Härligt va? Jag vet ju att ni älskar när jag köper hem, testar och sedan recenserar mina inköp. Här ska ni få en 100% ärlig bild av den.

4moms mamaroo recension

4moms mamaRoo är en stor och lite tyngre babysitter som guppar upp och ned och vaggar. Babysittern är utrustad med hela fem stycken olika rörelseinställningar och fem olika hastigheter. Man kan kan välja mellan rörelserna mamaRoo car ride,  mamaRoo kangaroo, mamaRoo tree swing och Swing. Babysitter guppar upp och ned och vaggar från sida till sida, precis som man gör när man själv vill lugna och trösta sin bebis. Bebisen känner igen rörelserna och gör den lugn.

Babysitterns rörelsemönster, går att styra med sin mobiltelefon och sitsen går att justera i valfritt läge för maximal komfort för just din bebis. Det finns också inbyggda ljus och man kan välja mellan 4 olika läten.  Man kan också använda mp3-anslutningen för att spela valfri melodi. Hur bra? Detta är en riktigt modern babysitter som jag älskar! Om det är något som tröstat vår bebis så är det denna. Klädseln är avtagbar och går att tvätta i maskin på 30 grader. Extra bra då det blir en del spill, speciellt om man har en bebis som gärna kräks emellanåt.

4moms mamaroo bästa pris <– Shoppa här klick

Vart hittar man 4moms mamaroo till bästa pris? Jag skulle säga att Jollyroom har det absolut bästa priset på denna. Ni shoppar den via länken ovan. Och grattis till ditt nya fantastiska köp!

Den bästa babysittern

Är man ute efter en babysitter som tröstar ditt barn så är denna den enda. Är du ute efter Babysitter som lindrar kolik? Denna har fungerat för oss. Leonard älskar när det skumpar och gumpar då det hjälper hans gaser att komma ut. Det är ju nämligen så att en bebis tarmar arbetar bättre när magen är igång.

Hoppas ni gillade mitt inlägg om 4moms mamaroo recension

4moms mamaroo recensionMina underbara lilla älskling. Räddningen är denna.

Här kan ni se dem olika funktionerna. Leonard älskar verkligen Tree swing hehe

läs mer: Jollyroom rabattkod

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *