Badtrosor med mensskydd

Badtrosor med mensskydd

Inlägget är i ett samarbete med Comfydence

När det kommer till menstruation har kvinnokroppen en fantastisk förmåga att anpassa sig till förändringarna. Med innovativa framsteg inom kvinnors hälsa har det blivit möjligt att nu känna sig trygg även vid bad. Tack vare Comfydence och deras fantastiska badtrosor med mensskydd har jag och många andra kvinnor kunnat bada i både poolen, havet och sjön under vår menstruation.

Detta är en fantastisk produkt som låter dig njuta av strandlivet utan att oroa dig för menscykeln. I detta inlägg ska jag berätta varför dessa trosor är en gamechanger för många kvinnor runt om i världen.

Men innan jag börjar så vill jag ger er fri frakt hos Comfydence med koden EMMAJENNIE

Hur fungerar Badtrosor med mensskydd ?

Bikini mens trosor är en fantastisk nykomling inom kategorin menstruationsprodukter. Comfydence och deras deras unika design kombinerar den klassiska bikinitrosan med absorberande material som hjälper till att suga upp din menstruationsblödning. Dessa trosor är utformade för att ge en känsla av bekvämlighet, frihet och självsäkerhet under dagar med mens.

Fördelar

  •  Trosorna är superenkla att använda. Ja, jag skulle säga att de ser ut som vilken bikinitrosa som helst. Det finns flera modeller att välja mellan. Ja till och med en baddräkt om du föredrar det.
  • Bikinitrosan ger inget synligt mensskydd. Du kan njuta av stranden eller poolen utan att oroa dig för synliga snören eller tecken på att du har din mens.
  • Tack vare de inbyggda absorberande lagren i bikinin hjälper de till att hantera blödningen och minimera risken för läckage. Detta ger en extra känsla av trygghet under aktiviteter som simning och bad.
  • Precis som andra tygbaserade menstruationsprodukter är badtrosor med inbyggt mensskydd återanvändbara och minskar därmed mängden engångsprodukter som hamnar i soporna.

Hur Använder man badtrosor med mensskydd? 

  • Välj Rätt Storlek: Liksom med vanliga trosor är det viktigt att välja rätt storlek för bästa passform och komfort.
  • Använd som Vanliga Trosor: Använd bikini mens trosorna precis som du skulle med vanliga trosor. Det inbyggda absorberande materialet gör sitt jobb diskret.
  • Byt Regelbundet: Beroende på din flödesnivå bör du byta bikini mens trosor regelbundet för att upprätthålla god hygien och komfort.

Shoppa bikinitrosor med mensskydd <– klick

 Badtrosor med mensskyddBadtrosor med mensskydd

Läs mer: Mockberg rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *