Bloggflöde

Bästa kostymbyxan kommer ifrån Moves

Hej på er!
Jag känner att jag verkligen måste visa er dem skönaste, finaste och bästa kostymbyxorna. Jag har så svårt att hitta byxor som sitter bra på mig och det är just därför jag oftast bär klänning / kjol. Byxor blir oftast för korta i benen då mina ben är långa och min överkropp är kort. Förvirrande, men det är så det är.. Dessa byxor ifrån Moves är i alla fall helt perfekta. De formar fint, är sköna, bra i längden och bara så snygga. Ni hittar dem här (klick) 

Just Moves har så otroligt mycket fina plagg just nu och ni kommer få se mig bära dem så ofta i vinter. Spana in deras site vetja. Ni kommer inte att ångra er.

Shoppa Moves här (klick) 
-Detta är ett samarbete-

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *