Bloggflöde

En torsdag i Uppsala

Hej på er <3
Min torsdag har spenderats i en favoritstad, alltså Uppsala. Maria var så gullig och körde mig dit på hennes lediga dag. Så tacksam. Ni undrar säkert vad som tog mig till Uppsala denna dag och svaret på frågan är helt enkelt ett möte som varit inplanerat ett par dagar. Vad detta mötet handlade om kommer ni att få reda på. Det känns pirrigt, bra och spännande. Jag är så oerhört taggad på detta. Givetvis är detta något som kommer gynna er också. Jag lovar.

Utöver mötet idag så har vi strosat runt lite i vackra Uppsala, vi har fotat, ätit lunch och shoppat lite. Maria fick givetvis välja lunch-ställe och det fick bli hennes favorit “Bastard Burgers”. Jag är inte så glá i hamburgare, men jag fick helt enkelt ge med mig när hon körde mig hit <3 Jag har haft en bra dag med andra ord och jag hoppas att ni också haft det.

I morgon har jag inplanerade möten, en lunch på Brillo och lite firande på kvällen. Full rulle, precis så som det ska vara.

Idag har jag på mig min älskade kappa från Max mara och dem skönaste kostymbyxorna ifrån Moves här (klick)  

Fick hem en påse lycka <3 Nya kläder ifrån bästa Bubbleroom (klick). Min favorit i paketet denna gång var helt klart denna fina jacka. Kommer bli perfekt under alla kalla vinter promenader. Älskar luvan och att den är lite längre. hur fin? Jag älskar den

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *