Bästa sommartofflan

Hej vänner!
Det är nu värmeböljan är här, men vad härligt det är! Dock är det skuggan som gäller för oss. I alla fall mestadels för mig och Bernard. Idag har vi varit på hemmaplan hela dagen. Helt ärligt har vi inte orkat med någon utflykt eller liknande idag. Ibland är det så, speciellt nu med mycket sömnlösa och tuffa nätter. Bernard har även reagerat på vaccinet han fick igår. Han har kräkts rätt häftigt och magen har gjort mycket ont. Han har hängt på oss i selen nästintill hela dagen. Det gör så ont i mig när han har ont. Som tur är skall symtomen vara snabbt övergående så vi hoppas på det 🙂

Till lunch slängde jag ihop en pastasallad med det som kylen hade att erbjuda. Vi gick därefter ut och satte oss i skuggan för att äta utomhus. Leonard fick leka vid vattenleken här nere i parken och det var en stor lycka. Det är så roligt att vårt område har en sådan bra park med vattenspridare och anordningar som är lämpade för barn i hans ålder.

Nu ska jag byta sufflett på vagnen. Jag har nämligen klickat hem en Breezy sufflett (sommarsufflett) till vår Bugaboo donkey 5 duo och den ska ju vara så bra! Är nämligen livrädd för att det ska bli ”dålig” lift i vagnen nu när det är så varmt och man får ju absolut inte hänga filtar eller liknande över vagnen. Just därför har vi införskaffat denna.

Just det! Jag måste påminna om att min rabattkod på HappyFlops fortfarande är aktiv (OBS samarbete). Med koden JENNIE15 får ni hela 15% på allt hos dem. HappyFlops har verkligen de bästa sommarsandalerna. Så perfekta att ha både som en badsandal, i city och på promenaden. Rekommenderar starkt.

lite gofika efter maten är ett måste 🙂

HappyFlopps tofflorna finns i en massa fina färger. In på hemsidan och kika.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *