Rota vaccin

Idag har vi (hela familjen) varit på BVC för att ge lillen rota vaccinet. Detta vaccin är helt nytt för oss då storebror aldrig fick det. I och med att Leonard hade sådan svår kolik fick vi rekommendationen av vår BVC sköterska att inte ta det. Biverkningarna är rätt många och de vanligaste är svår magknip, ökade kräkningar och diaréer. Min fråga till er är, hur reagerade era barn på vaccinet? (ni som gav era barn rota vaccinet). Idag var det i alla fall dos ett av tre så vi får se hur det utvecklar sig… Efter dagens besök på Mama Mia så blev det fika på fantastiska Valhallabageriet, ett ”hål i väggen” som vi älskar. Deras bröd är bland dem godaste jag vet.

Vi promenerade därefter i solen, åt glass, handlade lite utomhusleksaker och fyllde på med barnens bas-kläder. Vädret är så fantastiskt och just nu vill man vara ute hela tiden. Just därför blev det middag ute i parken. Mormor och morfar kom med pizza så eftermiddagen och kvällen kunde ju inte bli bättre. Jag hoppas vi får en fin sommar med varma kvällar. I morgon ska det bli omkring hela 30 grader här i Stockholm så då kanske vi åker iväg till en badplats. Vi får helt enkelt se 🙂

Denna lilla kille har blivit så stor. Redan 55,5 centimeter lång och en vikt på över 5,5 kilo.

Mina älskade pojkar. Jag kan inte riktigt fatta att ni är mina <3

Rota vaccinet är ett drick vaccin som tas i tre doser

Storebror fick plocka fram leksakslådan på BVC

 Glass på Fältöversten köpte lite leksaker till barnen   min typ av fika idag. Jag älskar leverpastej Kyrkan som Leonard döptes i och som Bernard kommer att döpas i Pizza i parken till middag Denna lilla kille har blivit lite svår med maten.. Från att äta allt i stora mängder till att äta väldigt lite… Hoppas det är övergående.

 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *