Bilder från roadtripen!

Det har varit en rätt lång resa och vi har åkt mellan flera olika städer, men vi har verkligen haft det superkul. Sedan i torsdags har i varit i Halmstad och hade det supermysigt varje dag och kväll. Sent på torsdagskväll fick vi en guidad biltur, tack för det (:! När vi vaknade upp i fredags tog vi det lugnt på hotellet, fikade med goa människor och senare mötte vi upp Mari (som kom med tåget) för att ta oss till Falkenberg och visfestivalen. Det var jättefina framträdanden och stämningsfullt. Jag kunde aldrig tro att det skulle vara så mycket folk där, men det var trevligt. Efter en mycket fin sommarkväll i falkenberg åkte vi tillbaka till Halmstad. Vi hamnade i en jättestor taxibuss med discoliknande ljus, lite spännande, haha! Det blev inte mycket sömn den natten, men det var det värt. Vi gick upp rätt tidigt för att käka go frukostbuffé på hotellet och sen började bilfärden mot Höör och ”Heal the world”.
Här kommer bilder från de senaste dagarna:


Köpte en mumsig sommarcider i Falkenberg, härlig färg var det också!
Jag och syrran på ”läktaren” på Visfestivalen!

Maryjet på scen!


Morgonbild från i lördags (: Mari och jag!
Hotellet  vi bodde på var verkligen jättemysigt! (:Lördags morse! Mot Höör!

Vi hade det jättemysigt hela dagen på frostavallen (som det hette där ”Heal the wolrd” arrangerades). Vi var vid vattnet, spelade fotboll i långklänning och sandaler och bara hade det skönt i solen med gott att dricka! (:


Jag i bilen i Höör
Bilder från spelningen igår!

Foto: Mari Brändström


Foto: Mari Brändström

Foto: Mari Brändström
MaryJet!


Efter spelningen på Heal the world var man helt sönderbiten av alla mygg. ja jag undrar också hur många man svalde där alltså. Usch, haha! Kvällen blev oförglömlig. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *