Black week hos Twistshake

I ett betalt samarbete med Twistshake – Black week hos Twistshake

Hej bästa ni! Nu är det så att Twistshake har dragit igång deras STORA BLACK WEEK. Siten erbjuder 50% på ALLT och med min kod 30emmajennie får ni 30% extra på allt. Bättre kan det inte bli.

Passa på att handla NU; Twistshake.com 

Favoritprodukter hos Twistshake

Nu vill jag passa på att tipsa om två favoritpodukter som jag inte pratat så mycket om tidigare. Dessa två produkter upptäckte vi för ett år sedan och är än idag stora favoriter hos oss.

Förs ut är Twistshake 360 cup

Denna mugg är helt spillfri. Den har bra handtag så barnet själv kan greppa muggen. Muggen har en 360 graders drickyta vilket är mycket praktiskt. Vi kallade muggen för träningsmugg då barnen kan dricka runt hela muggen. Givetvis är muggen BPA. BPS och BPF fri. Vi älskar muggen! Den finns i flera olika färger som rosa, blå, vit och svart. In och kika på hemsidan.

Diskborste 

En annan stor favorit är ett tillbehör som vi älskar. Twistshake Diskborste är fantastisk. Jag har verkligen saknat en BRA och hållbar diskborste. Alla som vi tidigare köpt har hållit sig bra i max en vecka och det är sådant slöseri. Denna från Twistshake är i mycket bra kvalité. Diskborsten säkerställer att dina flaskor, straw cups och sugnappar blir rengjorda på rätt sätt. Inget onödigt slitage som repor kommer drabba din disk med denna borste. Den formar sig efter olika flaskformer och det är väldigt lätt att rengöra själva nappen på insidan av flaskan. Borsten är dessutom snygg, bekväm att hålla i och lätt att hänga upp. Vi är så nöjda med denna diskborste. Den underlättar diskningen enormt. Skaffa din egen nu vetja 😀

Twistshake Mugg Black week hos Twistshake Black week hos TwistshakeLäs mer: twistshake barnvagn 

Hoppas ni gillade detta inlägg och mina tips på Twistshakes nya produkter. Handla gärna med min rabattkod när ni ska gå in och shoppa. Hoppas ni blir lika nöjda som vi är 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *