Hejdå Värmland och hej Lidingö

Hej bästa ni!
Denna graviditet imponerar ändå på mig… Jag har alltid kräks på tåg som gravid, med både åksjuktabletter i blodet och inte. Men nu har det gått SÅ bra och jag är tacksam för det. Inget kräk och inget illamånde. Igår hade vi en supermysig dag hemma hos mamma innan tåget avgick. Vi började dagen med en liten brunch på stan tillsammans med två av mina underbara släktingar. Fikan i Arvika är underbar, finns inget bättre och det kan nog fler skriva under på 🙂 Leonard var så glad att få träffa sina släktingar som vi tyvärr får träffa för sällan 🙁 Men så är det när avståndet är så stort.

Avsked är jobbigt och denna gång var det inte lättare. Leonard blir så ledsen över att få åka ifrån mormor. Men en stor tröst är att mamma kommer till oss redan nästa vecka. Jag är helt SLUT efter dessa dagar hemma hos mamma. Det har varit oerhört hektiskt med två små kusiner som RÖJT och efter alla aktiviteter vi gjort är man trött. Skulle verkligen inte vilja ha resan ogjord, men idag är det skönt att få sjunka ner i soffan och jobba från ett stillsamt hem hehe.

Tusen tack mamma / mommo, Jejja, Cornelis och min älskade son för undrebara dagar <3 Det har varit så fint att få skapa dessa minnen med er!

Leonard hittade snabbt vad han ville fika på. Nordells konditori i Arvika är så mysigt 🙂 <3 Mina underbara släktingar  Mys hemma hos mormor

 Hej då mormor En helt utsliten gravid mamma…

 

Läs mer: Lily silk rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *