Blandat från dagen

Hej alla underbara läsare!
Idag har jag fått spendera lite tid för mig själv, eller helt ensam har jag inte varit. Jag valde att spendera mina ”barnfria timmar” med att hälsa på och umgås med Jennie. Jag tog datorn under armen, plockade med massa grejer till henne och tog en taxi till Karlaplan. Jag har ofta med mig saker till Jennie som jag har (för) mycket av och / eller kläder som inte passa mig. Jag får alltid en massa av henne också och det är så fint att byta såhär tycker jag.

Väl hemma hos Jennie kröp vi upp i henne soffa och drack massa kaffe. Vi satt även och pillade med lite jobb innan vi traskade iväg för lunch. Efter lunchen passade jag på att traska förbi älskade tjejerna på Hanna Liska Pr. Dem överraskar en alltid med SÅ mycket fint. Är kär i mössorna från KN Collection som jag hittat via denna byrå. Ni kommer få se mig i deras mössor denna vinter, var så säker 😀

Vilken minut som helst så kommer Tip Tap och lämnar (ännu) en bänk jag köpt på Marketplace. Är så lycklig!!! Ni ska få se denna också. Lovar <3

Nu ska ni få se dagen i bilder. 

Dagens påse till Jennie <3 Ullkappan är på!! Lunch  Ni ser ju hur fin mössan är <3 Och denna dååå <3 Våren 2023 hos French connection

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *