Tillbaka till svarta outfits

Hej älskade!
Hösten betyder allt mörkare outfits och lager på lager kläder. Beiga kläder i all är, för jag älskar både vitt, beigt och gårtt. MEN hösten tillåter även mycket svarta kläder, mörkbrunt och även marint. Älskar dessa färger om man nu kan kalla svart en färg. Hur som helst så var jag monokromt klädd igår. Älskart! Outfiten är ifrån Chiquelle. Koden EMMAJENNIE20 ger er 20% på allt hos dem. Har ett samarbete med företaget på Instagram.

Igår tog Livia en ledig dag för att vara tillsammans med oss. Ingen blev gladare än jag. Tänk att få ha en hel tisdag tillsammans med familjen. Vi sprang lite ärenden, promenerade och fikade. Leonard var en sån drömunge hela dagen. Efter detta så åkte vi hem till min pappa för en sen tacos-lunch. Så himla mysigt! Älskar att ha min pappa nära.

Nu ska jag passa på att jobba litegrann innan Leonard vaknar till.
Puss och kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *