Bloggflöde

Boka hotell på alla hjärtans dag

– Boka hotell på alla hjärtans dag –

Inlägger innehåller reklamlänkar

Alla hjärtans dag närmar sig och jag kan inte låta bli att faktiskt planera denna kärleksdag redan nu. Jag älskar att överraska och inte mins livets kärlek. Hon förtjänar det bästa och jag vill ge henne allt jag kan. Om inte anat min tid och en massa utrymme för långa pratstunder, mys och fantastisk mat. Dessa tider är ju lite speciella och man vågar ju knappt planera något som till exempel en resa. Det får helt enkelt vänta. Men jag tänker att det hade varit mysigt att boka en staycation på alla hjärtans dag.

Tips på hotell att boka under alla hjärtans dag

Det finns ju en massa mysiga hotell i vårt avlånga land, men eftersom att jag bor i Stockholm kommer jag främst att tipsa om hotell här. Bor du i en annan stand kanske du kan ta din kära till huvudstaden? Här finns det en massa Corona vänliga aktiviteter att göra. Nu ska jag tipsa om mysiga hotell i Stockholm.

En staycation på alla hjärtans dag kan inte bli fel <– Boka här

En staycation blir aldrig fel. Överraska din kära med en natt på ett fint hotell. Beställ roomservice, se en mysig film och kanske ta ett bad tillsammans? Att unna sig en natt på hotell är lyxigt och en fin gåva att ge bort på alla hjärtans dag. Boka hotell på alla hjärtans dag , hen kommer inte att bli besviken.

Boka en spa weekend på alla hjärtans dag <– Boka här

Vill lyxa till det ännu lite till kan du ju faktiskt unna din kära en spaweekend under alla hjärtans dag. Med detta erbjudande kommer ni att känna er som gudar. Hotellet ligger strax utanför Stockholm och i erbjudandet ingår en vistelse i ett av deras härliga Superior rum. Det ingår även en smaklig tvårättersmiddag med makalös utsikt. Under er vistelse har ni tillträde till den nybyggda SPA avdelningen där ni förutom skön badrock och tofflor njuter av den 35 gradiga utomhuspoolen, en värmande jacuzzi, ång- eller torrbastu samt ett kallbad om ni törs! Det kan inte bli bättre helt enkelt.

Bo på ett slott under alla hjärtans dag <— Boka här

Är spa inte riktigt din grej? Då finns det som tur är andra alternativ. Just nu kan du och din kära ta in på fantastiska Häringe slott på alla hjärtans dag. Avnjut en weekend på slottet med god mat och härlig miljö. Häringe Slott är mitt favoritslott och jag väntar redan på min nästa upplevelse. Boka er natt på slottet via länken ovan.

Fira alla hjärtans dag på hotell <— Boka här

Jag har hittat en kampanj till er som inte bara bor i Stockholm. Detta erbjudande gäller i många av Sveriges städer och hotellet är en stor favorit hos mig. Via länken ovan kommer du kunna läsa mer. På hotellet ingår det diverse lyxiga ting samt frukost till er båda.

Hoppas ni hittade lite tips i detta ” Boka hotell på alla hjärtans dag – inlägg”

Boka hotell på alla hjärtans dagstaycation stockholm

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *