Resor

Stockholms mysigaste slott – Görvälns slott

– Inlägg i samarbete med Görvälns slott –

Hej underbara läsare 🙂
Igår tog jag och Livia en taxi ut mot Järfälla och bästa Görvälns slott. Vi har ju varit på detta slottet tidigare och jag har längtat så mycket efter att få åka hit igen. Nu var det dags.

Görvälns slott ligger mitt i en härlig natur intill Mälaren. Slottet är inrett så fint och jag skulle säga att rummen är utrustade med den skönaste sängen jag någonsin sovit i. Måste även tillägga att jag sovit på extremt många hotell världen över.
Görvälns slott är ett unikt Boutiquehotell som du finner ca 30 minuter ifrån Stockholms stadskärna. Här kan du slappna av, äta god middag, promenera i fina stråk och bara ta hand om dig själv. Miljön här är fantastisk, en fröjd för ögat och själen.

Vi började med att checka in i vårt fina rum. Sen beställde vi ett varsitt glas uppe på slottets övervåning. Här är salarna så vackra. Den rosa barocksalen är min favorit. Här kan man sjunka ner i en skön soffa, läsa en bok eller spela spel. Innan solen gick ner tog vi en promenad kring området. På kvällen blev de middag och film på rummet.

Hotellet och restaurang Galleriet är öppet varje dag, måndag till söndag för lunch, middag och en fantastisk fika 🙂 Boka din vistelse nu på Görvälns slott vetja 🙂 Här kan man unna sig en helg med avkoppling.

Görvälns Slott AB | Görvälnsvägen | 175 46 Järfälla

www.gorvalnsslott.se

Så vackert och mysigt slottAllt är så fint här.  Min blogghörna  Här sov vi så gott   Ett glas vid incheckningen hör till Under vår promenad

One thought on “Stockholms mysigaste slott – Görvälns slott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *